Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Προ-τελευταία Ανάρτηση - Επιστροφή ΟΛΩΝ των υπαλλήλων από τη Διαθεσιμότητα


Αγαπητοί μου συνάδελφοι,
έπειτα από την ψήφιση του Ν.4325/2015 (ΦΕΚ 47Α-11/5/2015) και τη δημοσίευσή του, και σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών καλούνται όλοι οι συνάδελφοι που βρίσκονται σε Διαθεσιμότητα, ή που μετά το πέρας αυτής έλαβαν διαπιστωτικές πράξεις απόλυσης, να καταθέσουν στις υπηρεσίες τους Αίτηση που θα δηλώνουν πως επιθυμούν την επιστροφή τους στην Υπηρεσία, όπως ακριβώς ήταν ΠΡΙΝ την Διαθεσιμότητα!

Καλό θα ήταν να υπογράφουμε με την συμπλήρωση της διατύπωση "Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου"

Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Πέμπτη 21/5/2015

Για το λόγο αυτό το συντονιστικό μας συνέταξε την παρακάτω Αίτηση την οποία καλούμαστε να συμπληρώσουμε ΟΛΟΙ και να την καταθέσουμε στις Υπηρεσίες μας παίρνοντας και φυλάσσοντας τον Αριθμό Πρωτοκόλλου μέχρι την Πέμπτη 21/5/2015 !



Αυτοί που είχαν καταταχθεί σε Οριστικούς Πίνακες τοποθέτησης έχουν το δικαίωμα επιλογής για τοποθέτηση είτε στην παλιά τους υπηρεσία, είτε σε αυτήν που τοποθετούνταν με τους πίνακες! Σε περίπτωση που επιθυμούν την μετάθεσή τους στις άλλες υπηρεσίες καταθέτουν σχετική αίτηση στην ΝΕΑ υπηρεσία Κοινοποιώντας την ΚΑΙ στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Ακόμα, όσοι συνάδελφοι κατέθεσαν για σύνταξη και ΔΕΝ την έχουν λάβει ακόμα, μπορούν να καταθέσουν την αίτηση και να επιστρέψουν στη θέση τους!

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να ενημερώσουν όποιον γνωρίζουν έτσι ώστε να μην χαθεί η ημερομηνία της Πέμπτης 21/5/2015 και να μην χαθεί η σχετική προθεσμία για κανέναν συνάδελφο!!!!!!!  

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα, ξέρεις κανείς πότε περίπου θα βγουν οι διαπιστωτικές πράξεις;
    Γιατί δεν μπορώ να βρω κανέναν στο ΥΠΠΟ που να ξέρει περίπου πότε θα ανακοινωθούν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή