Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Δικαίωση για 40 σχεδόν συναδέλφους που επιστρέφουν στην εργασία τους

Θα γίνει νέα ανάρτηση μόλις μάθουμε τα ονόματα...

«Δικαίωση για 40 σχεδόν συναδέλφους που επιστρέφουν στην εργασία τους»

Νέα δικαστική νίκη για τους εργαζόμενους στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, αφού μετά την εκδίκαση των κύριων  Ασφαλιστικών Μέτρων από το Πρωτοδικείο της Αθήνας 40 σχεδόν συνάδελφοι που είχαν βρεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, δικαιώθηκαν και  επιστρέφουν στην εργασία τους! Πρόκειται για  συναδέλφους Αόριστου Χρόνου που είχαν παραμείνει σε αυτό το καθεστώς. Μετά και από αυτή τη δικαστική απόφαση το σύνολο των αορίστου χρόνου συναδέλφων,  οι οποίοι είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα, επέστρεψε στην εργασία του, μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσής τους.
Η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. από την πρώτη στιγμή στάθηκε και στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων, συνδράμοντας καίρια, ώστε δικαστικά να διεκδικήσουν την αποκατάστασή τους. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως μόλις φτάσει στα γραφεία της Ομοσπονδίας το σχετικό δικόγραφο αμέσως θα αποσταλεί για ενημέρωση σε όλες τις υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ.Α.
Με ενότητα και αποφασιστικότητα θα αγωνιστούμε μέχρι την οριστική δικαίωση των συναδέλφων μας. Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων μας και ως Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ το αποδεικνύουμε έμπρακτα συνεχώς.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου