Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Διεκδίκηση του υπόλοιπου μισθού κατά την Διαθεσιμότητα με ένδικα μέσα



Με την επίτευξη του στόχου μας για επιστροφή στις υπηρεσίες μας ΚΑΝΟΝΙΚΑ καλούμαστε να αποφασίσουμε ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ και ΑΤΟΜΙΚΑ, αν θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την καταβολή του υπόλοιπου μισθού μας για το διάστημα που βρισκόμασταν σε διαθεσιμότητα!
Ίσως είναι νωρίς μιας και οι διαπιστωτικές πράξεις της επανατοποθέτησης μας έχουν κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα για να μας έρθουν, όμως είναι δεδομένο πλέον πως επιστρέφουμε.

Προσωπικά θεωρώ πως η διεκδίκηση του υπόλοιπου 25% του μισθού μας, μιας και τεθήκαμε σε διαθεσιμότητα ΑΔΙΚΑ και ΠΑΡΑΛΟΓΑ χωρίς ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ πρέπει να αποζημιωθούμε για ΗΘΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

Για τους παραπάνω λόγους ζητήθηκε από την κα Τσίπρα να συντάξει ένα εργολαβικό όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να το συμπληρώσει και να το αποστείλει στο γραφείο της μαζί με την προκαταβολή!
Όποιος επίσης επιθυμεί μπορεί να προχωρήσει και με άλλο δικηγορικό γραφείο. Δεν υπάρχει υποχρέωση απέναντι στην κα Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται όμως πως τα έξοδα για τα ασφαλιστικά και τις αγωγές τα είχαν επωμισθεί εξολοκλήρου η ΠΟΕ ΥΠΠΟ και ο Σύλλογος Διοικητικών ΔΕ για τα μέλη τους!





1 σχόλιο:

  1. Καλά υπάρχουν δεκάδες δικηγορικά γραφεία. Είναι τελείως αντιδεοντολογικό να διαφημίζονται συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία. ο καθένας να πάει στο γραφείο που επιθυμεί αυτά δεν είναι σωστά πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή