Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Στάση Εργασίας και Συγκέντρωση στα Δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠ.ΠΟ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ & ΝΗΣΩΝ σύμφωνα με ανακοίνωσή του στο Facebook, στη σελίδα Κινητοποιήσεις Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, κύρηξε 4ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:00 στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (κτίριο 5).
Στην κινητοποίηση αυτή ανταποκρίθηκε άμεσα με νέα ανάρτηση στην ίδια σελίδα ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ενώ σε λίγη ώρα, ακολούθησε και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΛΆΔΩΝ ΔΕ, με ανακοίνωση τους για τη συμμετοχή των μελλών τους συλλόγου.

Συνάδελφοι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να εφησυχαζόμαστε!Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε το παρών στη συγκέντρωση και να φωνάξουμε δυνατά για το δίκιο μας, όπως κάναμε πριν λίγες μέρες (18/2/2014) με τους εν ενεργεία συναδέλφους μας. Ο  Νikolas Katinas ανέβασε στο facebook τις φωτογραφίες που μαρτυρούν τη δύναμή μας.


















Κάτι ακόμα που αποδεικνύει πως ο κόσμος έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται είναι τα στατιστικά του blog μα; και που παραθέτω μια εικόνα από αυτά! Μέσα σε 20 ημέρες που έχει "ανέβει" το blogspot έχει 835 θεάσεις!
Σας ευχαριστούμε όλους σας που είσαστε δίπλα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου